Esküvői szertartások

Esküvői szertartások

zawaj

OTT, AHOL MEGÁLMODTÁTOK,

Az esküvői szertartás megvalósításához csak a képzelet szabhat határt. Nálam nincsenek helyszíni kötöttségek, oda utazok, ahová a pár kéri. Nem kell fedett és padozattal rendelkező filagória, akár mozgó járművön (hajó, vonat, repülő) is megtörténhet az esketés.

AKKOR, AMIKOR AKARJÁTOK,

Nincs időpont korlátozás, akár szenteste, karácsonykor, szilveszterkor, állami ünnepeken, valamint a nap bármely szakában, hajnalban, napközben, éjszaka is lehet a szertartás. Minden időpontra nyitott vagyok.

ÚGY, AHOGY ELKÉPZELTÉTEK,

Az esküvői ceremónia forgatókönyvét a párhoz alakítom. Találkoztam olyan párral, aki a polgári ceremóniájukat az egyházi esküvővel egy helyszínen, egy kezdési időponttal szervezték, vagy valaki verset mondott a családból, vagy a pár néhány gondolatot mondott egymásnak a ceremónia alatt. Minden úgy történik az esküvő alatt, ahogyan azt ők elképzelték.

OLYAN SZÖVEGGEL, AMIT SZERETNÉTEK.

A párral történő személyes találkozás után egyedi és személyre szabott esküvői szöveget írok, majd elektronikus úton elküldöm olvasásra. Ekkor átbeszéljük az esetleges korrigálásokat, és a NAGY NAP-on azt hallják a szertartáson, amit megbeszéltünk. Természetesen ettől el lehet térni, több olyan párral találkoztam, aki a szertartáson szeretné először hallani a ceremónia szövegét.

Amennyiben engem választatok életetek egyik legfontosabb napján az esküvői szertartásotok vezetését, abban az esetben megajándékozlak titeket egy kis apró, ám figyelmes ajándékkal. Részletekkel kapcsolatban keressetek személyesen, vagy telefonon.

Hozzászólások lezárva.